LIFE ISN'T ABOUT WAITING FOR THE STORM PASS; IT'S ABOUT LEARNING DANCE IN THE RAIN*

Qui sóc jo?

Hola!! Suposo que no sabreu qui sóc, em presento.

Em dic Emma Godefroy Nualart, tinc 18 anys i visc a Palafolls, un petit poble del Maresme. Em considero una persona simpàtica, divertida i enginyosa. No m’agrada cap esport en concret, perquè sóc una mica gandula, tot s’ha de dir. M’encanten els tatuatges perquè penso que és una forma d’expressió d’allò més artística, la pell és un lloc molt íntim on pots plasmar-hi els teus records que més han marcat el teu camí.

Molts de vosaltres us passareu estona intentant llegir o pronunciar el meu primer cognom, doncs bé, el meu pare és Francès.  El fet de tenir un pare estranger i saber parlar la llengua francesa des de sempre ha sigut un avantatge  per poder tenir més facilitat a l’hora d’aprendre altres idiomes. La meva família sempre ha destacat en la pintura, l’escultura i la música. Les meves notes mai han destacat sobre les de ningú, però si que he destacat en les arts plàstiques. Des de ven petita els professors de visual m’han felicitat per el meu gran esforç i treball. Per això estic aquí.

Estic cursant el batxillerat artístic al institut Euclides de Poble nou. He triat aquest camí ja que penso que és un batxillerat molt complert, és un dels batxillerats que, al menys a mi, t’omple de veritat. Et dona pas a obrir la teva ment i a esplaiar-te. No cal dir  que sempre m’he interessat molt, des de petita m’ha fascinat tot el que prové d’aquest món.

Encara no sé ven bé quin és la meva vocació ja que m’encanta cada branca del art. Desprès d’acabar el batxillerat, m’agradaria fer la carrera de belles arts ja que, com que no sé ven bé per on anar, vull observar de ven a prop cada una d’aquestes branques.

Doncs bé, ara ja hem coneixeu una mica més, espero que gaudiu visitant el meu bloc.

THE “EARTH” WITHOUT ART IS JUST “EH”.

 13147868_10207576964836340_2153975791520157945_o

Deixa un comentari